Pivko v Brně
+5
Nafik
Hado
Pidgi
mistrok
WuuTie
9 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pivko v Brně
3.3. zní fajn... ) a už by nás bylo aspoň 5 )
jsem pro, co zbytek bandy?
jsem pro, co zbytek bandy?
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
Prijdu kdyby chtel nekdo dojet, muzu ubytovat 4 lidi u me na byte. (klidne i 8 pokud vam nevadi spat na zemi)
Já ještě uvidím... hlavně mi jde o to, že mi budou chybět ještě 3 týdny do plnoletosti a nepotřebuju mít před osmnáctkama pletky s policií...
Kalaus- Poèet pøíspìvkù : 99
A kofolu nepiješ?Kalaus napsal:Já ještě uvidím... hlavně mi jde o to, že mi budou chybět ještě 3 týdny do plnoletosti a nepotřebuju mít před osmnáctkama pletky s policií...
Hurvajs- Poèet pøíspìvkù : 37
tak samozřejmě, že ano... ale alkohol je alkohol a s tím nic nenadělám ať se budu snažit sebevíc... a navíc nechci být střízlivý mezi ožralama
Kalaus- Poèet pøíspìvkù : 99
Kalaus napsal:tak samozřejmě, že ano... ale alkohol je alkohol a s tím nic nenadělám ať se budu snažit sebevíc... a navíc nechci být střízlivý mezi ožralama
hele kalím v Brně od 16ti... a nikdy sem tam v hospodě neviděl poldu... na vesnicích (alá tam kde bydlím) jednou... že tam šli... myslím si, že pár piv je ok... případně pár nenápadných rumíků do kofči
tak... 3.3. se blíží a tak se ptám kdo tedy jde... a kam nejlépe?
napadá mě hodně hospod, ale chtělo by to raději rezervačku, nebo jít dřív...
rytířská krčma (nebo tak nějak) - má tam super svijany... jídlo jsem tam taky měl a k pivku dobrý... kousek od moraváku
pod lékárnou/modrá růže - velký výběr piva, kwasar!, spousta jídla... kousek od moraváku
zelené dveře - tak jako hospa nad...
elektra - dobrej dudák (tuším), pizza, kousek od svoboďáku
mamut - online rezervace, kousek od nádraží, pivo snad dobrý, nebyl sem tam
the pub - online rezervace, kousek od svoboďáku, taky samovýčep
tak... má někdo ještě nějáké nápady, kam jít?
takže kdo by šel:
WuuTie - ano
Nafnaf - ano
mistrok - ano a +1 (nejspíš)
Kalaus -
Hurv - ano
Mamba - ano
ještě někdo se přidá?
napadá mě hodně hospod, ale chtělo by to raději rezervačku, nebo jít dřív...
rytířská krčma (nebo tak nějak) - má tam super svijany... jídlo jsem tam taky měl a k pivku dobrý... kousek od moraváku
pod lékárnou/modrá růže - velký výběr piva, kwasar!, spousta jídla... kousek od moraváku
zelené dveře - tak jako hospa nad...
elektra - dobrej dudák (tuším), pizza, kousek od svoboďáku
mamut - online rezervace, kousek od nádraží, pivo snad dobrý, nebyl sem tam
the pub - online rezervace, kousek od svoboďáku, taky samovýčep
tak... má někdo ještě nějáké nápady, kam jít?
takže kdo by šel:
WuuTie - ano
Nafnaf - ano
mistrok - ano a +1 (nejspíš)
Kalaus -
Hurv - ano
Mamba - ano
ještě někdo se přidá?
Naposledy upravil WuuTie dne Sun Feb 26, 2012 11:38 am, celkově upraveno 4 krát
Zapí si mňa a Mambu že ideme ... mne to je v podstate jedno kde to bude ... nech je hlavne dobré pivo, skorej piju než jem ;D
Hurvajs napsal:Zapí si mňa a Mambu že ideme ... mne to je v podstate jedno kde to bude ... nech je hlavne dobré pivo, skorej piju než jem ;D
tak to já taky spíš piju, ale znám se... po pátým pivu přichází hlad tak proč si nedát něco menšího...
jinak spíš to tak vidím kolem 18:00-19:00, takže to je takovej ten čas véči...
stále čekám na potvrzení účinkujících...
ok... a mám teda někde zařídit rezervačku? nebo to někdo udělá? jde o to kam...
tak brigáda padla, tak mě tam, bohužel, uvidíte
mam to teda zarizovat? Zitra po praci jsem chtel jit udelat rezervacku v Iron Horse (je to vedle fledy, zastavka saliny c.1, hrncirska)
mistrok napsal:mam to teda zarizovat? Zitra po praci jsem chtel jit udelat rezervacku v Iron Horse (je to vedle fledy, zastavka saliny c.1, hrncirska)
jop udělej to ty:) a kdyby jste chtěli vyzkoušet nejlepší svijany v Brně... tak to odtamtud budeme mít aspoň kousek do jednoho "podniku"
Tak tuto sobotu? ... mam teda zostavat v brne?
já určitě ne )
ale... kde se v sobotu sejdeme? přímo tam? nebo někde předem?
ale... kde se v sobotu sejdeme? přímo tam? nebo někde předem?
Niekto kto by dosiel po Nafika na Brno hlavni nadrazi? (niekto ROZUMNY s kym by som si vymenila cislo a bol by mojim zachrancom ak by sa nieco strasne organizacne nezvladlo ) Neviem este presne kedy mi pojdu vlaky ale to mrknem v piatok a dam vediet
Nafik- Poèet pøíspìvkù : 51
Nafik napsal:Niekto kto by dosiel po Nafika na Brno hlavni nadrazi? (niekto ROZUMNY s kym by som si vymenila cislo a bol by mojim zachrancom ak by sa nieco strasne organizacne nezvladlo ) Neviem este presne kedy mi pojdu vlaky ale to mrknem v piatok a dam vediet
klíďo, stejně budu na nádru... tak se sejdem u čedoku? (kousek od hodin, tam je i míň lidí )
btw. pak teda jen napsat čas...
a možnááá se k nám připojí i zdénin!
WuuTie napsal:Nafik napsal:Niekto kto by dosiel po Nafika na Brno hlavni nadrazi? (niekto ROZUMNY s kym by som si vymenila cislo a bol by mojim zachrancom ak by sa nieco strasne organizacne nezvladlo ) Neviem este presne kedy mi pojdu vlaky ale to mrknem v piatok a dam vediet
klíďo, stejně budu na nádru... tak se sejdem u čedoku? (kousek od hodin, tam je i míň lidí )
btw. pak teda jen napsat čas...
a možnááá se k nám připojí i zdénin!
Supr čupr. Netusim kde je čedok a hodiny, nepamatam si to az tak dobre, bola som v Brne len asi 30 krat XD ale toto po mne fakt nechci
Cas upresnim v piatok aj mobilne cislo
Nafik- Poèet pøíspìvkù : 51
no jak vyjdeš na vlakáči (pokud přijedeš vlakem) tak vyjdeš a u šalin máš takový hodiny... tak kousek od hodin máš KFC a naproti KFC máš Čedok...
jinak já nemám kredit,takže maximálně mi budeš volat ty xD
jinak já nemám kredit,takže maximálně mi budeš volat ty xD
Tak mám zlé správy... musím dnes ísť na slovensko, ako som hovoril že robím u máti v kancelárii tak sa jej tam pokazil pc a spadla wifi sieť na tlačiarne, nevie to spraviť tak to tam musím skočiť spraviť. Ale budem sa snažiť a myslím že v sobotu večer by som to mohol stihnúť, prišiel by som Brno cca o 8 ... wuu kde presne nájdem tú hospu?
no to já přesně nevím, kde je... tuším u flédy, tzn. šalinou č. 1 směrem Královo Pole... a někde za Moravákem vystoupit... teď si nejsem jistý, ale mistrok to sem jistě napíšeHurvajs napsal:Tak mám zlé správy... musím dnes ísť na slovensko, ako som hovoril že robím u máti v kancelárii tak sa jej tam pokazil pc a spadla wifi sieť na tlačiarne, nevie to spraviť tak to tam musím skočiť spraviť. Ale budem sa snažiť a myslím že v sobotu večer by som to mohol stihnúť, prišiel by som Brno cca o 8 ... wuu kde presne nájdem tú hospu?
Z hlavaku sednes na salinu c.1 smer Reckovice a je to pata zastavka hrncirska.
Rezervacku jsem tam dal na 18:00
Cesta z hlavaku trva asi 8 minut.
Adresa: Štefánikova 26
Link: Iron Horse
Rezervacku jsem tam dal na 18:00
Cesta z hlavaku trva asi 8 minut.
Adresa: Štefánikova 26
Link: Iron Horse
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: