Pivko v Brně
+5
Nafik
Hado
Pidgi
mistrok
WuuTie
9 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Pivko v Brně
tož, na jaře plánuju náš sraz, u nás na chalupě, ale napadlo mě, minimálně pro Brno a okolí, že bychom se někde sešli a zašli na pár pivek i dřív... nic velkého, ale budu rád, když se sejdeme aspoň v 5-ti lidech
co se týče hospody, tak vybereme až dle počtu lidí... pište nejlépe i kdy "můžete" (třeba každý pátek od... nebo kdykoliv... atd)
já můžu kdykoliv, pokud nebudu na chalupě tedy, takže není problém to kdyžtak domluvit... nejlépe v pátek, bych to bral, či v sobotu
tak se hlaste
co se týče hospody, tak vybereme až dle počtu lidí... pište nejlépe i kdy "můžete" (třeba každý pátek od... nebo kdykoliv... atd)
já můžu kdykoliv, pokud nebudu na chalupě tedy, takže není problém to kdyžtak domluvit... nejlépe v pátek, bych to bral, či v sobotu
tak se hlaste
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
Re: Pivko v Brně
vidim ze off topic uz funguje
Ja jsem pro. Bydlim kousek od fledy (zastavka saliny c.1, hrncirska) a kolem je dost peknych hospudek. Co se mesta tyce tak nejradeji chodim do Zelenych dveri na Grohovce. Jestli je u nas v guilde vic Brnaku tak to pivko musi vyjit.
Ja jsem pro. Bydlim kousek od fledy (zastavka saliny c.1, hrncirska) a kolem je dost peknych hospudek. Co se mesta tyce tak nejradeji chodim do Zelenych dveri na Grohovce. Jestli je u nas v guilde vic Brnaku tak to pivko musi vyjit.
mistrok napsal:vidim ze off topic uz funguje
no jsme minimálně dva, tak je to cajk... jo zelený dveře jsou fajn, ale preferuji modrou růži... i když výběr piv mají všude dobrej... i dobrůtky k pivu )
tak kdo další? )
Škoda, že bych musel dojet až z Prahy
Pidgi- Poèet pøíspìvkù : 48
Pidgi napsal:Škoda, že bych musel dojet až z Prahy
tak teoreticky... jestli chceš, nebo si najdeš čas... já to stejně vidím už teď celkem živě, že to bude záležitost celé noci, pak někde club... a tak
WuuTie napsal:.. že to bude záležitost celé noci, pak někde club... a tak
Což už zase není můj šálek čaje...
Pidgi napsal:WuuTie napsal:.. že to bude záležitost celé noci, pak někde club... a tak
Což už zase není můj šálek čaje...
tak můj taky ne, ale alkohol pak ze mě dělá divy xD taneční kreace a tak
ale tak samozřejmě bude záležet na všech, jestli jen hospůdka a pít, bavit se, nebo co a jak )
To bych spis neco vymyslel v Praze
ale ja nic nevymyslim, protoze stejne nemam cas
mozna nejak pozdejc, az zacne byt hezky
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
Tak koukám, že bychom potřebovali warpera do nějakého hospody, který by stál v Praze, v Brně a někde na SlovenskuHado napsal:To bych spis neco vymyslel v Praze
Hado napsal:To bych spis neco vymyslel v Praze
no právě... sraz, velkej, je jasnej, ale proč se nesejít jen tak s Brňákama, aspoň budu vědět, koho tam povezu
kdyby to měl být nějáký větší sraz, tak by vyhrálo to město, kde by nás bylo "nejvíc"
Ja som za Brno Je jedno ci je zima ci je teplo
Nafik- Poèet pøíspìvkù : 51
tak se mi to líbí... takže jsme zatím 3... to je dobré číslo... tak kdo další?Nafik napsal:Ja som za Brno Je jedno ci je zima ci je teplo
V Brne v centre je ta uzasna stredoveka hospudka poznate ju? Ta medovina omnomnomnomnom
Nafik napsal:V Brne v centre je ta uzasna stredoveka hospudka poznate ju? Ta medovina omnomnomnomnom
ještě jsem tam nebyl, ale hodně holek o tom mluví... a přitom sem medovinu ještě neměl
tak ještě aspoň 2 lidi a můžeme domlouvat datum... tak kdo je ještě od Brna?
tak nejde az tak o medovinu, ide o to ze ten podnik je asi najdobovejsi aky som kedy videla, velmi velmi atmosfericky Sviecky, temnota, v podzemi, casnici v stredovekom obleceni, pije sa z kameninovych poharov, varia dobre jedlo, drevene stoly a na laviciach nahadzane "kozusiny" Je to nice.
No ked uz stretko v Brne navrhujem sa potom stretnut pri hlavnom zeleznicnom nadrazi
No ked uz stretko v Brne navrhujem sa potom stretnut pri hlavnom zeleznicnom nadrazi
však nikde jinde bychom se asi ani nenašli... a spíš než pod hodinama, tak u čedoku (kousek od hodin), neznáme se, nevíme jak vypadáme, tak aspoň tam bude míň lidí, haha
btw. je mi jedno kam, klidně to zkusíme tam, mně to nevadí )
tak c'mon... kdo se přidá?
Daleko predaleko.. :D pardonWuuTie napsal:však nikde jinde bychom se asi ani nenašli... a spíš než pod hodinama, tak u čedoku (kousek od hodin), neznáme se, nevíme jak vypadáme, tak aspoň tam bude míň lidí, haha
Anonymní- Anonymní
Já přijedu do Žiliny na Slovensko by mě to lákalo víc než do Brna a už se tam chystám celkem dlouho když už, tak užDuch Tety Bety Glorie napsal:Daleko predaleko.. :D pardonWuuTie napsal:však nikde jinde bychom se asi ani nenašli... a spíš než pod hodinama, tak u čedoku (kousek od hodin), neznáme se, nevíme jak vypadáme, tak aspoň tam bude míň lidí, haha
Velda- Poèet pøíspìvkù : 36
Zilina....daleko predaleko
Ale o tom by ste si mali vytvorit vlastnu temu, toto je o Brne XD
Ale o tom by ste si mali vytvorit vlastnu temu, toto je o Brne XD
neche sa mi to celé čítať tak ok napiš kedy a zúčastním sa ... v Brne bývam pomerne často ... ale od 2-5.2. idem na lyže ... ďalší víkend 10-12. stretánka so spolužiakmi , a ďalší víkend 17 či ako je idem na ples ... takže tak
hurvajs- Anonymní
skvělý, takže jsme 4 )
připojí se ještě někdo?
připojí se ještě někdo?
hurvajs napsal:neche sa mi to celé čítať tak ok napiš kedy a zúčastním sa ... v Brne bývam pomerne často ... ale od 2-5.2. idem na lyže ... ďalší víkend 10-12. stretánka so spolužiakmi , a ďalší víkend 17 či ako je idem na ples ... takže tak
Ja idem zasa v druhej polke Februrara na lyzovacku XD
takže to vidíte buď v týdnu v únoru, nebo na začátku března, jo?
Asi ten brezen - marec ... presnejšie keď tak upresním
Hurvajs- Poèet pøíspìvkù : 37
Nejako sa tuším pozabudlo na to pivko v Brne ... 3.3. príde za mnou Mamba [madame_osmerine] do Brna a tak ma napadlo, kto by mohol ísť na také menšie guildovné posedenie?
Hurvajs- Poèet pøíspìvkù : 37
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: