FB hry a podobne
4 posters
Strana 1 z 1
FB hry a podobne
Vcera nekdo neco rikal o nejake hre na FB - jestli neco hrajete, tak si dejte tohle:
https://apps.facebook.com/heroofwar/?ftype=flyfish&uid=726488311
je to hero a je to takovej vykradenej ragnarok ted uz to teda trochu zmenili, ale driv se lokace jmenovali uplne stejne, "mapa" byla stejna jako rune midgart a monstra taky kdyz se regnete pres ten link a udelate nejaky lvly, tak z vas budu dokonce i neco mit
https://apps.facebook.com/heroofwar/?ftype=flyfish&uid=726488311
je to hero a je to takovej vykradenej ragnarok ted uz to teda trochu zmenili, ale driv se lokace jmenovali uplne stejne, "mapa" byla stejna jako rune midgart a monstra taky kdyz se regnete pres ten link a udelate nejaky lvly, tak z vas budu dokonce i neco mit
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
Re: FB hry a podobne
Ja ted na FB hraju Battle Pirates
Battle Pirates link
Zkoumas nove lode a ponorky, pancerovani, dost druhu zbrani, specialni vylepseni a Rakety dlouheho dostrelu ve sve zakladne.
Tezis 4 druhy surovin ktere taky ziskavas prepadavanim dracich dopravnich lodi nebo Dracich dolu. Tady je take moznost ukoristit jejich technologie
Utocis na okolni hrace a sam se snazis mit co nejlepsi obranu.
Dal jsem se jeste nedostal ale celkem me to chytlo.
Battle Pirates link
Zkoumas nove lode a ponorky, pancerovani, dost druhu zbrani, specialni vylepseni a Rakety dlouheho dostrelu ve sve zakladne.
Tezis 4 druhy surovin ktere taky ziskavas prepadavanim dracich dopravnich lodi nebo Dracich dolu. Tady je take moznost ukoristit jejich technologie
mistrok napsal:Ja ted na FB hraju Battle Pirates
Battle Pirates link
to asi aji zkusím čéče )
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
tak uz jsem to taky rozjel ja jsem desnej zavislak zas v ty praci nic neudelam.. jen nechapu, proc te nemuzu delegovat na nejakyho toho officera nebo co..
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
asi ho nemáš v přátelích, stejně tak jako já... ale hraju to též (=
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: