Pokec
4 posters
Strana 1 z 1
Re: Pokec
tak jsem takhle vcera usl u kompu se zaplym alchem a utekl mi homun. Tak tom 38 lvl nebyl zadny terno ale budu toho hold expit znova. Cas vytunint AIcko.
tak to nasere, co jsi měl za homuna? naštěstí se to expí skoro samo
btw. máš štěstí, že nepřišla afk kontrola, na to taky bacha
jo ještě něco... měnil si heslo? mě onehdá napadlo, že ho expnu, ale nedostal sem se tam už nebo sem to psal špatně?
btw. máš štěstí, že nepřišla afk kontrola, na to taky bacha
jo ještě něco... měnil si heslo? mě onehdá napadlo, že ho expnu, ale nedostal sem se tam už nebo sem to psal špatně?
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
heslo je porad stejny. Az prijdu z prace tak udelam noveho homuna. Ten co jsem mel mel (vanil) stejne malinko podprumerny staty ale ten 38 lvl byl 3 dny expeni. AIcko uz upravuju aby mi uz nezmizel. A te afk kontroly se nebojim. Ja u toho sedim, jen ted jsem si pustil posledni Top Gear na dobrou noc a vzbudil jsem se asi za 4 hodky kdy mi spadly sluchatka. Alch ma ted 60 lvl a stale na nem delam.
mistrok napsal:heslo je porad stejny. Az prijdu z prace tak udelam noveho homuna. Ten co jsem mel mel (vanil) stejne malinko podprumerny staty ale ten 38 lvl byl 3 dny expeni. AIcko uz upravuju aby mi uz nezmizel. A te afk kontroly se nebojim. Ja u toho sedim, jen ted jsem si pustil posledni Top Gear na dobrou noc a vzbudil jsem se asi za 4 hodky kdy mi spadly sluchatka. Alch ma ted 60 lvl a stale na nem delam.
skvělý, pokud ho vytáhneš na 70, tak s ním zajdem draky...
Asi jsem to s tim ponocovanim prehnal. Uz dlouho jsem v praci takhle nezadiral. Posledni hodinu se soustredim jen na to abych mel otevreny oci
mistrok napsal:Asi jsem to s tim ponocovanim prehnal. Uz dlouho jsem v praci takhle nezadiral. Posledni hodinu se soustredim jen na to abych mel otevreny oci
vida, ja zaspal, do skoly me odvezla mati a prisel sem asi o pul hodky pozde
Vrael- Poèet pøíspìvkù : 158
tak jsem dal ty zasraný přijímačky, yeaaah! : DD
Tak si chci jen tak postezovat..
lognu se a nefunguje mi nahled guildy, abych mrknul kdo je online.. po minute mlaceni do klavesnice zjistim, ze nemam guildu
tak si reknu, ze tech nekolik dnu na tharach uz me sere a ze teda pujdu huntit karva - 1% je slusna sance - za hodinu pobihani mi nevypadne ani jedno
kartu jsem uz nevidel ani nepamatuju - naposledy z oca a to se nepocita.. ach jo, chudacek ja.. nikdo na tom neni tak spatne
politujte me...
lognu se a nefunguje mi nahled guildy, abych mrknul kdo je online.. po minute mlaceni do klavesnice zjistim, ze nemam guildu
tak si reknu, ze tech nekolik dnu na tharach uz me sere a ze teda pujdu huntit karva - 1% je slusna sance - za hodinu pobihani mi nevypadne ani jedno
kartu jsem uz nevidel ani nepamatuju - naposledy z oca a to se nepocita.. ach jo, chudacek ja.. nikdo na tom neni tak spatne
politujte me...
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
Za tu guildu se omlouvam, vcera byl event a ja potreboval nabrat par lidi kvuli expum do guildy. Guild lvl se povedl, mame 3 dexHado napsal:Tak si chci jen tak postezovat..
politujte me...
a mně včera padly Majestic Goat(1) a Lord Clothes(1) (to padlo spíš aschleymu, ale já je lootl a sem nasranej, že nepadl místo toho abyss!! :DD)
btw. neboj hado, teď jdu s tebou na ygg, tak očekávám, že něco napadá :DD na kartovou šanci
btw. neboj hado, teď jdu s tebou na ygg, tak očekávám, že něco napadá :DD na kartovou šanci
kdyby se vas nekdy nekdo snazil presvedcit, ze prechod firmy z jednoho systemu na druhej je sranda, tak mu neverte..
od listopadu jezdim na miliony sluzebek, kde se snazime ucesat ten novej shit tak, aby aspon trochu fungoval.. povedlo se to tak z pulky..
od patku se snazime presypat data - skoncilo se v nedeli vecer - bylo to blbe.. vcera cela firma stala, protoze se to muselo nasypat znova.. a co zjistim dneska rano pri kontrole? je to opet blbe.. takze pracovni vikend a vstavani abych byl brzo rano v praci na telekonforenci co s tim provedem - uplne k nicemu..
a nejhorsi je, ze mi tyhle prescasy asi nikdo nezaplati...
hur je na tom jen ten clovek, co ty data presypava - ten snad celej vikend nespal
takze kdyby vas do neceho podobnyho chtel nekdy nekdo ukecat, tak utikejte
tak to dopada, kdyz se snazite urychlit projekt, kterej je bezne na rok pul tak, abyste to zvladli za pul roku
puvodne to melo startovat v lednu jeste ze se nam poved ukecat aspon ten pulrok stejne to nefunguje
od listopadu jezdim na miliony sluzebek, kde se snazime ucesat ten novej shit tak, aby aspon trochu fungoval.. povedlo se to tak z pulky..
od patku se snazime presypat data - skoncilo se v nedeli vecer - bylo to blbe.. vcera cela firma stala, protoze se to muselo nasypat znova.. a co zjistim dneska rano pri kontrole? je to opet blbe.. takze pracovni vikend a vstavani abych byl brzo rano v praci na telekonforenci co s tim provedem - uplne k nicemu..
a nejhorsi je, ze mi tyhle prescasy asi nikdo nezaplati...
hur je na tom jen ten clovek, co ty data presypava - ten snad celej vikend nespal
takze kdyby vas do neceho podobnyho chtel nekdy nekdo ukecat, tak utikejte
tak to dopada, kdyz se snazite urychlit projekt, kterej je bezne na rok pul tak, abyste to zvladli za pul roku
puvodne to melo startovat v lednu jeste ze se nam poved ukecat aspon ten pulrok stejne to nefunguje
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
heh..
za kolik, ze mas tuhle fajn pracicku?
za kolik, ze mas tuhle fajn pracicku?
Vrael- Poèet pøíspìvkù : 158
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: