migrace lidi
+4
WuuTie
Vrael
Jet Lee
Hado
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: migrace lidi
huh?Kalaus napsal:Hado napsal:a jak je to s tou BG veci na prodej? kolik jich dostanes a za kolik to prodas?
ja zatim vydelavam na ringach z incubusu, tak jestli je ta bg vec lepsi nebo jak...
za jednu dostanes 20k, kupuje se jich asi 6 za 8 badgu (nebo naopak?) V bg se dá vydělat asi nejrychleji + tam máš levné poty (100cwp za 1 badge, 50 bp taky za 1 badge atd) Zatim se mi ty bg osvědčili nejvíc...
6ks za 8 badgu? takze za 8 badgu dostanes 120K?
to je nejak malo ne? kolik badgu je za vyhru/prohru? jeste jsem tam na bg nebyl..
z tech incubaku padaji 2 ringy - 15K (100%) a 22K (asi na 37%) s merchem to je o 24% vic penez.. naklady jsou 1AD (10-12K) -- to mi prijde rychlejsi... jen wingujes a hazes AD..
Hado- Poèet pøíspìvkù : 272
několik desítek až 90, když jsou bg hodinky (+100% k odměně) tak i více
Kalaus- Poèet pøíspìvkù : 99
jako za jedny BG klidne 90 badgu? aha
tak ja to zkusim
tak ja to zkusim
i tolik, ale to jsou vetšinou ty zdlouhavější bg
Kalaus- Poèet pøíspìvkù : 99
Jako na bg jsem si vyddelala dost penež Na orleansku za 70M a i na pencilku za 90M )Hkdyz je happy hour tak to jede Fakt je to parada ) Hned tam mas cely bg set
Jet Lee- Poèet pøíspìvkù : 66
Kdyžtak odvařila jsem grafickou kartu, tak na ro nebudu k nalezení
Ten paladin je bozi char!
ono to prezije hrozne moc.. jeste se naucit nezapominat potovat, trochu zvednout def a preziju snad uplne vsechno
ono to prezije hrozne moc.. jeste se naucit nezapominat potovat, trochu zvednout def a preziju snad uplne vsechno
autopot riesi potovanieHado napsal:Ten paladin je bozi char!
Henrich- Poèet pøíspìvkù : 35
Jestli bude zajem klidně semka postnu potřebné věci i autopot )
jake potrebne veci? autopot je tam zakazanej ne? tak to sem hod, ja se na to podivam.. jen tak ze zvedavosti pouzivat to asi radsi nebudu, abych se uplne neodnaucil mackat cudlikyJet Lee napsal:Jestli bude zajem klidně semka postnu potřebné věci i autopot )
btw uz tajne delam wiznu jak jsem tak koukal, tak ty lidi tam nejsou nejaky extra skilleri
Autopot se tam muze pouzivat Je daný i přímo na forum odkaz zde>> http://forums.divinityro.com/index.php?/topic/1381-how-to-be-pro-and-enhance-the-woe-experience/
Dál jsem myslela, takové ty blbosti, co jsme si stahovali pred gw Zjednodusene efekty a nějaký no delay Já se v tom nevyznám, ale ty efekty jsou božííí
Dál jsem myslela, takové ty blbosti, co jsme si stahovali pred gw Zjednodusene efekty a nějaký no delay Já se v tom nevyznám, ale ty efekty jsou božííí
jo, zjednoduseny efekty potrebuju nutne ale jako doufam, ze myslis ty zjednoduseny a ne ty ctverecky a tak...
A sakra prave u tech zjednodusenych efektu jsou ctverecky a kolecka Ctverecky kdyz je magnet a kolecka quag to by se dali skoro hrat piskvorky
kam mam napsat, abych dostal nějakej ten balíček? už to stahuju, za 35 minut jsem ve hře... a jdu hrát za WSko )
WuuTie- Poèet pøíspìvkù : 463
tak WuuTie je ve hře, už jsem na někoho i narazil ) přidal sem si vás do friendů, zítra pokračujem
musíš se regnout na forum a pak napsat do tohoto topicku: http://forums.divinityro.com/index.php?/forum/26-hello-goodbye/WuuTie napsal:
v prvním postu máš popis co musíš udělat :-)
SilentBlade- Poèet pøíspìvkù : 12
a ja ho nepotkal!
vecer se nejak musime potkat potrebuju doexpit tajne wiznu abych se tam pak zjevil jak blesk z cistyho nebe
vecer se nejak musime potkat potrebuju doexpit tajne wiznu abych se tam pak zjevil jak blesk z cistyho nebe
a já toho mercha ) haha a chci nějakej equiiip
jo, ja ti neco rozdam,, nebo koupim, vyexpim a takWuuTie napsal:a já toho mercha ) haha a chci nějakej equiiip
zkus pm:
Huhulal
Zruda
Hado
ToJeFuk
Nyarlathotep
na necem z toho bych mel byt
a trochu to zaspamuj, tam ten chat hrozne lita..
PS: ostatni ty jmena hnedka zapomente, jsem tam inkognito
Ty jo Já si svoje jména mna postavách nepamatuju skoro Klidne ted pomuzu, uz mam skoro vse
ok, pomuzes :> pujdeme thor a dropneme mi orle glovky platit se mi to nechceJet Lee napsal: Klidne ted pomuzu, uz mam skoro vse
zkousel jsem tam jit s nejakou nahodne posbiranou partou, ale byla to tragedie.. nevim, na jakejch serverech hrali, ale takovou demenci jsem dlouho nezazil..
tak kdyz se to tu ozivilo, tak taky napisu :>
jedu ten na woon ro - je to mid rate, celkem zabavny BG, hodne lidi.. pohodicka..
kdyby se nekdo chtel pridat, tak nevahejte - vypada to, ze bojujou proti boterum a proti cheaterum.. prijemnej server..
jedu ten na woon ro - je to mid rate, celkem zabavny BG, hodne lidi.. pohodicka..
kdyby se nekdo chtel pridat, tak nevahejte - vypada to, ze bojujou proti boterum a proti cheaterum.. prijemnej server..
Zdravím já sem cca před týdnem začal na PureRO.
Gandalf- Poèet pøíspìvkù : 84
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: